Nu var den här...

Japp mensen kom idag, men det kom inte med besked som vanligt. När den kommer brukar det inte vara nådigt liksom de första två dagarna. Men det kom bara lite lite idag och har inte kommit så mycket mer under dagen, men har haft sån grym värk i äggstockarna hela dagen, så något konstigt mpste det ju vara hehe =)

Men nu hade jag ju alltså en cykel på 30 dagar. Går se hur det blir nästa månad... förra månaden var den 32 dagar tror jag. Konstigt när den alltid vara 28 dagar innan, men men.... blir ju som sagt att testa med äl-stickor nu så man hålle rlite bättre koll =)

Ska ju snart gå på toa innan jag ska sova, får väl se om den kommit igång dp annars vet jag inte riktigt vad som har hänt hehe =)

Natti natti...  


Bim +1

Vet ju liksom inte hur min mens vill komma nu förtiden, har alltid varit 29 dagar innan , men det verkar som att det blivit ett par dagar längre nu, för jag har inte fått den än. Gjorde ett test igår, NEG. Så mensen kommer vilken dag som helst....

Inget mer nytt härifrån mer än att vi kommer försöka till tusen nu och nu ska jag beställa lite test så vi vet att vi prickar in rätt datum nu =)

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka här lite emellanåt. VI har gjort en utredning och sambons spermier var inte så pigga så han äter antibiotika nu. Vi hoppas nu på att en liten bebis kan vilja bosätta sig hos oss i år.. Det är vårt mål..

Jag är idag på BIM-1. Men mensen har kommit lite som den velat de senaste 3 månaderna, så jag är inte helt säker faktiskt! JAg hoppas att ni är många som vill följa vår väg nu och stötta oss.

Skulle det inte ta sig nu så kommer vi få göra insemination, så då blir det en lite jobbigare resa att följa men det hoppas vi slippa!!
Vi har försökt i mer än 3 år, men vi har verkligen försökt på riktigt i över ett år, det blir vårt 15:e försök i feb. Jag har inte ätit minipiller på 5 år minst, 6 kanske! Så har kännts ganska uppgivet att vi ska kunna få, men nu när vi fick veta att han hade antikroppar som jobbade mot spermierna så är det ju inte så konstigt! Vi borde helt klart gått iväg tidigare, men vi tar en dag i tagit nu och satsar till tusen nu!!!!!!

Tack för att ni orkar läsa!


RSS 2.0