Inget denna gång heller

Ne, blev inget denna gång heller =(  mensen kom som en klocka=( ska ringa och fixa utredning så fort sambon vet när han kan. Tråkigt att det inte blir vår tur =(

Grammatiktenta imon =( Uscha!

BIM -1

Japp imon är det BIM men jag känner inte ett dugg denna gången!! Hmm....
Tempen ligger ganska stadigt men har gått ner lite, lite...så det bådar väl i nte gårr va?

Har fått en ny dator =) Ska berätta historien om min dator nu =) Hehe....

En dag i mars tröttnade datorn på sin matte, för hon skrev så mycket på sin "super" viktiga hemtenta. Så han bestämde sig för att han inte ville vara med mer, utan gick och la sig och vknade inte igen, trodde jag. Men när jag gick med honom till dator-doktorn, så gjorde dom mun-mot-mun-metoden i tre veckor och vips så var han hemma från intensiven igen. Glad som jag var, (trots att jag hade fått göra om halva hemtentan som redan var inlämnad) (Jag hade skickat ett tidigt ex till hotmail som tur var.),tordde jag nu att vår kärlek skulle spria igen. Jag tryckte på hans mest ömma punkter så som on knappen och internet knappen. Han gick igång på de första, men på det andra tände han tydligen inte lika mycket. Jag struntade i det, och använde min andra dator till internet istället, tänkte att den funkar nog snart igen. (Detta var i maj). Den 2:a juli skickade jag honom igen till dator-doktorn och fick reda på att han skulle få komma hem till matte den 22:e juli. Ok, sa jag och åkte hem. Den 22:e juli fick jag ett meddelande som sa att han fortfarandeinte var frisk och att han skulle få komma hem den 10:e aug istället. Ja, ja...skolanb har ju ibte börjat än så det är lugnt tänkte jag. Den 10:e aug fick jag reda på att moderkortet hade mputerats och att dom väntade på en donator direkt från fabrik. Den kom inte. 
Den 28 sept, fick jag nog av väntan och sa att jag ville byta ut min kompis mot en ny och piggare eftersom dom aldrig verkar kunna göra honom frisk.  Ok, sa OnOff. Och gav mig 2000:- mer än va datorn va värd (vet inte hur dom tänkte). Och sedan la jag till 500:- och fick en super dator nu för 7000:- istället för min gamla som var värd 4700:- när jag köpte den. Hehe....så nu ligger vi och myser på soffan, jag och min älskling =)
Ni som har orkat er igenom hit som ha för lite att göra hehe (skojjar bara, är ju så glad att ni besöker mig)

Är det stavfel för ni ta det för jag är inte van vid dessa tangenter än =)

Har tänt ljus i hela huset för jag hoppas på lite värme men det verkar inte funka så vi måste nog sätta på pannan idag, (har pellets). Den har varit avstängd sedan april hehe.... =)

Idag ska vi till mina föräldrar och äta lite mat (kroppkakor) som jag inte gillar. Tänk så underbart om vi hade vetat nu och kunnat berätta för min bror och sambo, mina föräldrar, min syster med familj och Sambons farföräldrar. Men så blev det inte hehe =)

Nu ska jag faktiskt fixa en julklapp till pappa, dom åker till thailand på¨lördag och stannar där till i mars så nu ses man inte på länge =)

Jag skriver nog imon och säger om den elaka tanten kommit =) Hon brukar komma på förmiddagen =)

//Saint

RSS 2.0