Känns bara som de det borde vara något...

Ja, har börjat känna det som att jag faktiskt är gravid, mår illa på morgonen och lite på eftermiddagen. Ingen mens i sikte här inte om jag får bestämma =) Testar nog i övermorgon =) Eller kanske imorgon kväll hihi =)
Har jobbar färdigt mitt pass nu, så nu blir det skola imorgon bitti och träning på kvällen =)

Är så sugen på någon mat men när jag ska äta är jag ine sugen längre, fast sån är jag ofta =) Vill höra några nya roliga rätter att laga....! Någon??

Nu blir det leagally blond 2 =) Har inte sett den än =)

Jag har märkt att jag har tvång med =) och......... men ni som läser får helt enkelt stå ut med det hehe=)

Tråkigt när kvällarna börja bli så mörka nu, (Jag som är mörkrädd =( )

går bara helt enkelt och väntar på att få veta nu så därför vet jag inte ens vad jag ska skriva... Vill bara ha ett plus nu =)

XoXo SInnerSaint


BIM +1

Jaha...då har jag gått en dag förbi BIM. Jag går aldrig över min tid så man vet ju aldrig, men jag vågar inte testa heller =)
*Äckelvarning*
Trodde att jag fick min mens innan nrä jag var ute med hunden men när jag kom hem och gick på toa var det vita flytningar. Brukar inte ha så annars, så kanske ett tecken till. Mår fortfarande mså illa hela tiden typ, och var tvungen att gå upp och äta en macka innan jag somnade igår. Har tydliga blodådror på båda brösten nu och magen är spänd =)
När ska jag våga testa igen då =) ?????????????????????
Vill inte ha minus igen jue....

Ska jobba lite nu och få tiden att gå.
Sambon är faktiskt lite nervös nu hehe =)

Hoppas jag kan komma med något positivt ikväll eller imon bitti =)
Ska köpa några test idag på apoteket tror jag =)

//SinnerSaint


Neg. test men...

...jag har fått två väldigt synliga blodådror på mit ena bröst så det kan ju båda gott =)
Och mensen har inte heller dykt upp än, den brukar komma på förmiddagen runt 10-11 =)  =)

Villle bara göra en snabb uppdatering för jag hittade något som kändes ganska bra att läsa =)


"Hur lång tid det kommer att ta kan man inte veta på förhand.
Få inte panik om ni inte blir gravida med en gång. Det är helt normalt. Det tar i snitt 7 månader för en kvinna att bli gravid. Och eftersom 7 månader är ett snittvärde så är det lika normalt att det tar 1 månad som 14 månader innan man får det där plusset.
80% av alla par lyckas bli gravida inom ett år."


BIM!!!!!!!!

Jaha, då var jag inne på min BIM dag. Känner av något i magen, men vet ej om det är mensverk eller kanske ett lätt illamående.
Jag pratar med en gammal kompis på sms idag. Han frågade om intevi ska skaffa barn snart, han fick för tv månader sen. Han frågade också om vi hade kollat upp sambon för att jag hade sagt på fyllan att jag inte trodde att hans simmare funkade som dom skulle. Och då är det mer än två år sedan vi drack ihop, så jag fick mig en liten tankeställare om hur länge vi faktiskt försökt till och från =)

Vågar inte testa nu innan jag vet om mensen kommer. Bara vänta och se =)

Jag skriver nog sen igen och uppdaterar lite =)

Sura uppstötningar..

Måste verkligen ha inbillat mig extremt för jag mår små illa hela tiden typ och har sura uppstötningar =(
Testade ju som sagt med extra känsligt test i morse och då borde det synts idag om det hade tagit sig. Skulle vara kul att höra någon som testat med känsligt och fått neg svar men varit gravid ändå... (hmm...blev det rörrigt nu ?)
Kollar på Date movie, ganska rolig =) Nu är det inte länge kvar som jag ska jobba =) Så skönt att gå av på måndag, fast jag har ju tagit extra tid så jag jobbar ända till måndag kväll... uscha, men det är ju pengar =)

Letar fina klister dekorationer till väggarna om någon har förslag =)

Har ätit soppa och balance-knäckebröd (typ vete knäcke, det är så gott med bregott havssalt), men har typ spytt i munnen flera gånger unde hela dagen, så jag undrar vad det beror på.

Måste berätta något hemskt jag gjorde idag!!
Jag glömde min stackars hund i bilen idag =( Trodde att han skulle ha dött när jag kom på det. Har haft sån ågren över det. Det har aldrig hänt innan, och nu kommer jag bli fanatisk med att kolla så han är med mig ut ur bilen. Stackarn, men han verkae inte bry sig så mycket, som tur var. Han är van vid att vara i bilen så han tycker om det, men då medöppen baklucka och öppna fönster.
Hur eller hur så slutade det väl, men jag kunde riktigt känna mig in i den stackars mammans sits som glömde sin lilla flicka i bilen så hon dog. När man går ifrån sina rutiner och har mycket i huvudet på en gång, och som i mitt fall hunden är tyst hände det snabbt.

Läskigt var det i allafall!

Nu ska jag slappa en stund och så ska vi lägga oss sen. =)

//SinnerSaint

Början på slutet eller tvärt om...

Jaha... kunde inte hålla mig från at testa idag... Negativt =( Uscha så besviken jag blev...tycker att jag har känt alla möjliga symtom jue.... Tant röd kommer nog precis som hon ska imon, så det var väl slutet på denna gång... bara att börja om på nytt!

Blir nog svårare att prics in ägglossning denna gång eftersom jag jobbar och pluggar nu igen, så kan inte hälsa på i lastbilen så mycket =(
Men får väl helt enkelt ta mig tid. 

Fantiserade när jag testade i morse om hur jag skulle ta ett kort och skicka på de två strecken till sambon så han skulle vakna på det bästa tänkbara sättet, men den drömmen föll ganska snabbt...

Jaja, får väl ta och koppla av lite nu när det är en vecka med tanten som ligger framför mig. bara en månad till att få testa igen.
Läste någonstans igår att spermiekvalitén kan försämras om man sitter still mycket, vilket han gör hela tiden så kommer nog fråga honom om han kan tänka sig att börja röra sig mer varje dag....är ju värt att testa.

Nu ska jag ut och rasta min hund så det inte blir några olyckor =)

Jobbar ju så det blir väl lite aktivitet på eftermiddagen men annars lugnt.

Kollade förresten på Boy A i morse den var inte heller något speciellt att se, rekommenderar den inte. 2/5.

//SinnerSaint


Inget på tv:n

Jaha...då har det gått en heldag till närmare BIM. Det är typ bara detta mitt liv kretsar kring just nu...måste väl koppla av lite.
Har mått lite illa ett par timmar nu, men det är säkert bara inbillning =)
Åkte och hyrde två filmer nu för det var ju bara skit på tv:n!
Hopplös och hatad av alla....den ser jag nu...men jag sitter ju här samtidigt vilket inte bäddar för något bra betyg....altså tycker jag att den inte var sevärd knappt.
Hyrde Boy A också men den får jag se imon =)

En liten hyllning tll ICA som har alla hyrfilmer för 5kr efter kl 20.00 =) 
 


Nu är det bara 34 timmar till testing, men jag börjar tänka att jag kanske ska testa imon men vill verkligen inte det egentligen men är ju en väldigt nyfiken person av mig=)

Har en förkärlek till godiset STRONG laktrits...och är sååååååååå sugen på det nu.
Nehe nu ska jag väl se på filmen och sen sussa lite och vänta in BIM -1 =)

Min kära man är på latbilsutställning i helgen så honom ser man inte på en vecka till =( Tråkigt men sant...

Natti natti //SinnerSaint
                                                                       

BIM -2

Jaha... då var det BIM -2, dags att test om 42 tim typ!!!!!!
Önskar att tanten har farit och flygit för det kommande året!! Som sagt så verkar det inte båda så gott..hade ju känninga förra veckan men ingenting nu heller, liksom igår, inte ens ömma bröst =(

Idag jobbar man då! Känner att det ska bli skönt med skolan igen nästa vecka så jag kan sluta att bara tänka på bebis, bebis, bebis...
Fast skulle jag ha tur så kanske jag tänker på bebis fast i annan synvinkel då =)

Idag är det blåst och mulet utaför fönstret och jag önskar att min kära samo var hemma...lite ensamt utan honom.

Jag vill shoppa! Vill vinna 100.000kr i månaden i 25 år!! Fast vem vill inte det  =)

Har ätit mina egna vaniljbullar med bregott "havssalt" på... finns nog inget godare =)

Nu ska jag kolla på förlossningskliniken på 4:an!!

Skriver nog lite ikväll igen!!

//SinnerSaint


Mitt nya MOTTO!

It´s a lot to think about,
but nothing to worry about!



Nu är jag tillbaka igen efter lite EasyLine träning och Core boll. Skönt efteråt i allafall!
Längtar konstigt nog till BIM nu ändå trots att jag nästan är säker på att det inte är något!!
Kollar på unga mödrar nu och kan inte låta bli att tycka att det är lite orättvist att inte jag har fått njuta av en liten bebis än=(

Kollade som jag skrev innan idag på Slumdog Millionaire...Den va helt ok, men kanske ingen film jag vill se igen. 3/5 får den =)

Jag sitter ich letar lite efter vad killar kan ha brist på osv som kan påverka spermierna...någon som vet? Jag vet typ Zink, och att de ej ska bada/Duscha varmt och inte ha tajta kalsonger...

Imon blir det jobb och hela helgen till måndag kvall vid halv 8. Sen börjar skolan tisdag. Klippning på onsda. Skola torsda. Jobba fre-mån igen. Puh, blir jobbiga tio dagar =) Men det vore ju kul om jag plussade på sön så jag kunde njuta av varje dag istället =)

Nu ska jag kolla på tv:n lite till och sussa sen.... Nu är det (nästan) bara BIM -2 =)

Önskar att detta var jag redan nu!!!!



/SinnerSaint

Blir så le....

Jag blir så trött på allt som inte fungerar, bebisverkstaden (visserligen är det några dagar kvar till BIM men jag känner inget och det var negativt igår), boxer (bilden flimmrar på alla kanaler), kroppen (har träningsvärk i benen, visserligen mitt egna fel hehe) och hjärnan (orkar inte städa eller klippa gräset eller något annat heller för den delen, trots att jag är tvungen så struntar jag i allt).

Sambon kommer inte hem förrän nästa fredag så tar det sig inte denna gång är det väl dags att sätta igång verkstaden då igen =)
 Nu ska jag lägga mig och titta på slumdog millionaire (JA, jag vet att den är gammal nu, men någon måste ju se den sent =) )

KOmmer kanske en liten review sen =)
//SinnerSaint

I väntans tider!

Hejsan!
Är ny här på blogg.se och vill dela med mig av mina upplevelser fram till en längtad gravidtet och genom den och även i mitt vardagliga liv.
Jag och min sambo har fösökt få barn aktivit i ett år typ, och nu hoppas jag att plussa idag!!
Väntar på att testen ska komma hem i brevlådan.
Finns superbra test på babytime.se som är känsligare än vanliga så man lan testa tidigt =)
Jag ska inte ha min mens förrän på söndag så det är säkert lite tidigt att testa men jag vill ju så gärna att det ska ha tagit sig denna gången!!
Jag skriver igen direkt när jag testat. Och jag hoppas att jag får lägga upp en bild med två streck på!!

Sinner/Saint

Fick hem mina tester nu... Och jag gjorde ett... Det var negativt som vanligt!!!!!!!!!!!!!! Blir så ledsen...
Vill att allt ska bli rätt nu direkt!! Lämgtar som ingen annan...........
Orkar inte hoppas mer =(

Sinner/Saint

Välkommen till min nya blogg!

Halloh halloj!!
Jag är en tjej på 23 år som tillsammans med min sambo längtar efter en bebis.
Hoppas ni vill stödja mig på vägen mot föräldraskapet!
Kom gärna med förslag på vad som kan få det att ta sig för oss eller med kommentarer som värmer =)
//Sinner/Saint

RSS 2.0