Jobb

Japp, då jobbar man igen! är så himla tröt och frusen idag, inget kul alls då.

Har inga känningar än i allafall. Lite öm i brösten, vilket jaginte var förra månaden, men jag brukar alltid vara det vid BIM =) SKulle kunna vara ett tecken =) Men det känns skönt nu för jag känner ingen panik över att hitta tecken och blir det inget ska jag ringa gyn =)

Blir utan sambon hela helgen igen för han ska iväg med sin j*vla lastbil. Är inte glad på honom alls idag! Men, men...

Nu ska jag återgå till jobbet =)

LOVE XoXo

bara 250 sidor kvar...

Jaha...Har kommit 100 sidor nu i boken, bara 250 kvar!! Har handlat massor med god mat, jobbat en stund, klippt (Det extremt långa) gräset, snickrat ihop ett tak i källaren och städat lite idag och pluggat då så klart ju!! Man hinner massor vissa dagar =) Nu blir det ensamn mamma söker!!

Hade utslag på ÄL-stickan idag med, men har inte sexat något för vi har bråkat hela dagen =( Får väl försöka mig till lite ikväll hehe =)

Imon blir det skola och på tisda med och torsda-mån jobba =)

XoXo

I'm back on track

Nu har jag testat medd ägglossningstest i 1 vecka =) Visste ju inte hur det skulle vara eftersom mensen var 6 dagar sen. Men nu gav det ett lite starkare resultat idag och imon ska jag ha min ögglossning om allt fortfarande stämmer så det verkar som att det gör det = ) Så om två veckor vet man igen =) Hehe...

Ska däremot inte analysera min kropp så mycket denna månaden för de symtom jag hade förra månaden är fortfarande kvar till viss del så det berodde ju uppenbarligen inte på graviditet =)

Håller på att styla upp vårt hus lite, ska kolla på nytt hus typ den 2 okt =) JIPPI! Det åär egentligen bara ett infall vi fick men det känns kul =) Så har städat i källaren igår och rensat upp så vi ska måla den idag så det ser fräscht ut. =) Mäklaren kommer hit på onsdag och ska bara se vad han tror att man kan få för det =) kul att få ett hum om man nu skulle vara intresserad av att sälja jue =)
Tänkte lägga ut huset på blocket sen annars för att se vad folk skulle vilja bjuda för det =) Vi ska även sälja vår corvette c5, om någon är intresserad =) hehe =)

Nu ska jag ut i sensommar värmen och gå med hunden sen blir det till att sätta igång här hemma =) Hade behövt sätta dit lite lister och sådant små pyssel också =)


Oops..

Hehe...nu har jag inte skrivit på ett par dagar... Nu är mensen över i allafall och det är väl dags att börja besöka verkstaden igen =) Jag misstänker att ägglossning faktiskt kan vara redan i helgen som den egentligen skulle varit så det är bara för mig att testa nu varje dag tills jag hittar den, men kan ju lika gärna vara nästa helg =)

Som sagt bara att besöka verkstaden så mycket som möjligt hela månaden så år man säker att man träffat rätt heheh!!

Jag hade dugga i tisdags och det gick bra =) JIPPI... Har det på tisdag igen och jag läste hela den boken i onsdags på 219 sidor och skrev anteckningar till... PUH... bara att börja på den dugga som kommer efter det sen nu då för då har man gjort det liksom.... den boken är nästan 300 sidor så det kommer nog ta ett tag =)

Hörde en så go låt ida på the voice....dom sjöng om städning typ =) VILL HA DEN!!!!!!!!!!!!!

Idag kommer mannen hem så det ska bli skönt med lite mys ikväll =)

LOVE!!

Nya tag..

Japp nu är det bara ta nya tag för mensen komi går, med besked!!
Vet som sagt inte om det kan ha varit ett missfal men strunt samma nu för att det är bara att börja om nu när mensen är slut snart igen.....ska köra på så gott som varje dag denna månad så har vi helgarderat oss...får helt enkelt njuta mer av varandra heheh =)

Nu ska jag plugga till min dugga, men hamnade såklart på nätet istället hehe.... Har bestämt mig för att ta det lite lugnare runt detta baby-görande denna månad för jag orkar inte tänka på det hela tiden som jag gjort nu. Man blir så jävla besviken sen då bara... =(

Har köpt jultidningar häromdagen, helt sjukt tidigt ju =) Men det är ju bara 15 veckor och 4 dagar till julafton hahaha =) Längtar konstigt nog inte, har längtat så efter jul varje år innan, när man får köpa julgran och pynta hela huset, men jag vill inte i år heheheh =) Kanske kommer längre fram =)
Vill ha längre sommar...

Sommar mars - okt
Höst nov
Vinter dec
Vår jan-feb

Å vad det skulle vara perfekt hahahah =)

Nehe nu måste jag plugga lite innan huset vaknar till liv och jag inte hinner hehe

XoXo

BIM +6

Mmm... då har det gått 6 dagar sen BIM och jag testade neg i morse och sen kom en rosa flytning, och nästa gång på toa nu så kom det mer men ingen riktig mens men nu var det mer blodfärgat.

Eftersom jag tror att jag är gravid så måste jag fått missfall eller en liten blödning bara. Mår liksom fortfraande illa och så...jaja....de reder sig nog. Bara att bara på ny kul annars...

Nu ska jag ut och gå en sväng =)

Kram

Ont i magen =(

Jaha....BIM +5 idag då...börjar bli trött på det uteblivna plusset (eller extra strecket rättare sagt).

Testade neg. i morse igen, men jag brukar varje ¨månad vi ägglossning och BIM få jätteont i magen och blir tvungen att springa akut till toan och så kan det vara så i någon timme och sen är det bra. Detta har däremot uteblivit denna månaden trodde jag, men det kom inatt så då var det bara springa men som tur var bara en gång. Men jag tror att jag blir sån av att mina hormoner ändras så antingen kanske det blir ett plus snart för att hormonerna ökar eller så kommer mensen och det är dom hormonerna =)
Bara att vänta och se.

Nu ska jag åka och hämta min brukare och sen lägga in ett studiegruppsarbete på nätet =)

LOVE

TRÖTT!!!!

Är grymt trött ida.. Vaknade vi kvart över 6 som börjar bli vanligt för mig nu sen en vecka tillbaka =) Gick och testade mig men fick neg. =(
Mår riktigt illa ida =( Men har inte ätit nått heller så det beror väl kanske på det =)
VILL HA ETT PLUS NU!!!!!

Ska kanske ta ner våra stora ekar på onsdag om vi har tur =) Har 5st envisa ekar som har määäääääängder med ekollon och löv att kratta upp på hösten, och eftersom man aldrig kan få upp alla ekollon så får man även kratta hela våren också...hatar det. så nu vill jag bli av med dom.

OCH nu ska jag berätta något skratt retande!
För en månad sen fick vi hem en lapp från kommunen att vi måste ta bort grenar som hänger ut över vägen för att det inte är fri höjd. Inga problem egentligen, om det inte vore för att kommunen själv har en grundskola mitt emot våret hus och deras träd hänger ut över vägen så mycket att man inte ens kan gå under dem så bilar kan inte mötas för då skrapar man bilen =(
Dom borde föregå med gott exmpel anser jag.

Jaha nu är det skola igen då och på tisdag är det dugga...uscha fattar ingeting av den boken vi ska ha det på,
Dugga för dig som inte vet är att du får ha med anteckningar till lektionen på en bok och sen kommer några frågor som är kopplade till boken och dom ska du kunna svara på utifrån dina anteckningar typ.
Så det är en bra uppgift för man lär sig boken, men problemet är att jag inte fattar denna boken hahaha!

Märker att mitt humör tydligen inte är det bästa idag heller för jag pratade med sambon nu om träden och det och skällde på honom utan att veta varför hehe...stackarn.
Han kommer hem idag...ska bli skönt att träffas efter 11 dagar =)

XoXo

BIM +3 =(

Jaha, då stod jag å banka på porten till apoteket vid 9 för att skynda mig in och få ett test så jag kunde testa.... Och självklart visade det neg. Blir så le på mig själv som går och hoppas hela tiden.
Fattar bara intevarför mensen inte kommer liksom om det nu inte är något. Idag borde det ju synts i så fall....3 dagar efter liksom...

Skriver kanske lite sen när jag piggnat till igen......=(

Så kvick jag är =)

Jaha då vaknade man vid kvart över 6 och var pigg, gick en halvtimmes promenad i morse och sen slappade lite =)
Sen bar det av till skolan och efter det lite fönstershopping och sedan träning =) Så grymt kul med Easyline asså =)
Nu ha jag ätit en persika för att bli av med lite illamående....eller en nektarin menar jag ju såklart ;-)
Och måste ut och gå en halvtimme till =) Stackars hunden har ju fått vara hemma själv hela långa dagen och vill ut. Men jag är absolut inte sugen på att gå efter att ha tränat kan jag berätta. Låter ju som att jag är värsta tränings människan =) Jag som inte har tränat ett finger ens på typ 8 år eller mer tills i år typ =) haha =) Det är inte min grej men nu är det faktiskt ganska kul ju =)

Det är så konstigt för att jag är jämt och ständigt socker sugen men jag känner inget sug alls nu...hmm...borde väl känna ännu mer sug än vanligt om det är något litet i mig =) *konstigt som tusan*

Jaja, får nog kissa i en lite burk och åka till apoteket när dom öppnar =) Börjar bli spänd nu =)

Behöver städa, men jag orkar ju inte...vet inte varför jag inte har ork till det, har inte haft ork till det på flera veckor, och jag städar verkligen varje fredag annars....å så ska jag ha ågren över det nu åxå =) Ne, de skiter jag i, jag har det alltid så städat och fint annars, jag måste väl också få slappa till emellanåt, eller? =)
Nu lät det också som att jag är värsta städ freaket också hehe, det stämmer inte heller =) Jag städar som sagt en gång i veckan och sen får det vara resten av veckan hahahaahah = )

See you later aligator ;-)




BIM +2

Nu börjar jag nästan hoppas för mycket tror jag =)
Trodde att jag inte sklle kunna etsta udag heller för mitt nya bankkort har inte kommit än och skolan börjar vid 10 så jag skulle inte hinna få det innan jag åkte men sen när jag skulle dubbelchecka tiden så den stämde, så stämde den INTE. Då var det kl 13.00...vilken tur att jag tittade efter =) hehe..

Det gjorde inte mig något för det innebär ju att jag hinner få mitt kort och kan ta mig en tripp till apoteket sen =)

Som jag skrivit innan så är min mens aldrig sen så detta måste betyda något tycker jag nu =)

Sambon sa igår kväl " Ta hand om ER nu."
Blev så jävla glad, men vi vet ju båda att det kanske inte är något =)

Nu har jag fått skriva av mig lite =)

Ps. var tvungen at gå upp och ta två  mackor igår kväll igen innan jag somnade för jag höll på att dö av hunger =) Från att inte varit hungrig alls strax innan hehe =) Ds.

Over And Out / SinnerSaint


RSS 2.0