V.12!

Wihoo! Nu är den äntligen här, v.12. Jag är trött, solen skiner ute och jag har sovit middag och duschat och legat på soffan typ. Blir ännu mer depp när jag tänker på värmen ute. Fattar inte varför ingen ork finns alltså....

I helgen blir det att berätta för föräldrarna (kommer inte ihåg om jag skrev det igår). Jag är grymt nervös för det, för jag orkar inte att alla ska fråga, hur mår du, hela tiden. SÅ jag skulle gärna dra ut på det ett tag till :-)
Ni här inne får gärna fråga, men om svärföräldrarna ringer en gång om dagen så tröttnar man snabbt :-)

Helt utan inspiration att skriva, så det får räcka så för nu :-)

 


v.10+6

Jaha, då var det vecka 12 imorgon och i helgen ska vi berätta för familjen. Känns grymt nervöst.

I helgen har jag typ inte ens hunnit tänka på att jag är gravid, ganska skönt det med. Men jag kissar ju stup i kvarten och känner av en massa i magen till och från också.

Jag är förstoppad också, för första gången i mitt liv. Jag har varit hård i magen förr, men annars går jag på toa minst en gång om dagen. ALLTID. I torsdags var jag och sen gick det inte förrän i söndags. HUA. Men inget ont i allafall. Jaja, nog om Bajs för idag.

Här hände ringet. Allt står still, känner inget, känns inget.
Om 2 veckor är det NUPP och 6 veckor RUL.
Öh, så långt det blev till allt helt plötsligt från att ha sett allt varje vecka :-)
Är väl kanske magen som kan komma att börja synas ordentligt under denna tid.

Nu ska jag nog gå ut i solen en stund å få lite färg.

hittade en rolig bild :-)


Sömn=värdelöst

Jag vaknade tre idag och somnade efter kl 5 igen. Helt otroligt att jag är pigg då och det går verkligen inte att somna, så jag surfade lite på iphonen och två timmar senare somnade jag hehe....

Idag bär det av till Gotland över helgen så nu blir det tyst här tills måndag antagligen :-)

Har inte så mycket att skriva, ska bara packa å plugga idag typ.

Over and Out


UL- och Magbild :-)

Det gick ganska bra på VUL. Hon hittade en cysta, men sa att det inte var farligt. Har inte hunnit googla nått om det så jag vet inte själv nått om det. Men liten såg så fin ut, 2 armar å 2 ben, å pyret vinkade massor mot oss :-)
34mm lång och hjärtat slog som det skulle.

Ringde även kvinnokliniken idag och fick en tid för NUPP (det får ju inte kallas det efter som det inte är ett riktigt NUPP, men jag säger det ändå). De har tydligen inte rätt datorprogram för att få göra det än...men det är ändå själva undersäkningen man gör :-)
Hur eller hur blev det den 13 juni, så om ca 2 veckor. Och tills dess händer inget annat heller.
Min gyn tyckte att det räckte med att gör UL då och ber dem kolla uppcystan då med. Känns nästan lite vemodigt att inte se pyret nästa vecka nu när jag sett honom minst en gång i veckan sen han blev till :-)


Nu blir det en liten magbild. I vanliga fall har jag en liten liten mage, men den syns inte alls längre. Inte så som den brukar :-)
Kommer en bild på liten längre ner åxå :-)



V.10+2

V. 10+2

Gyn idag vid kl 12.00. Var tvungen att ringa och dubbelkolla så att jag inte kommer vid fel tid hehe :-)

Sover så dåligt om nätterna. Grymt tråkigt. För jag älskar att vakna på morgonen och veta att jag har sovit en hel natt utan att vakna. Jag har aldrig haft ett problem med sömnen innan. HUA!

Får se om jag kanske kan lägga in en bild i eftermiddag på pyret :-)

Pluggade hela dagen igår och blir nog det större delen av idag också. Betalade även räkningar igår vilket inte var roligt :-( Broke nu igen.. hehe..... Men nästa månad blir allt bra igen.


Magbild

Det frågades efter magbild å jag ska se omjag kan ta å ladda upp en efter helgen då, jag kommer nämligen vara borta från fredag, så det ska jag nog kunna ordna ;-)
Tror jag har gått upp lite till nu. Har väg 57 i flera år, men gick upp till 58,8 vid stimuleringen å allt sånt å har legat kvar på det, men nu trpr jag att jag väger 59,4kg, så det är 600gram upp i så fall. Ska väga mig imon igen å se om det bara var tillfälligt eller inte. hihi...

Imorgon blir det VUL, kl 12.00 tror jag. Måste komma ihåg att koll aupp det imon :-)
Ska be om några bilder då på liten för vi ska berätta för svärisarna och mina földrar genom att lägga en bild i en ask och slå in och i asken ska det stå ses i dec typ :-)
Så jag hoppas att hon vill skriva ut några bilder :-)

Nu blir det kl 8 hos stjärnorna.

Detta var också en rolig idé.


v. 10+1

Jaha....

Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva :-)
Blir plugg hela dagen idag, har vattnat alla bloomor ute å ätit lite frulle ute redan. Ska också tvätta alla tvätt idag, så jag vet vad jag ska ha med mig till Gotland i helgen.

Har fortfarande avsmak för mat så vet inte alls vad jag ska kunna äta idag :-( Igår köpte jag fifty-fifty klubbor å syrliga kulor. Grymt länge sen jag åt, men nu har jag fått mer smak å vill ha mer syrliga kulor :-)

            

 

          

Minne + hormoner = dålig kombo

Jag trodde jag skulle vara hos doktorn vid halv 1. men icke. det var halv 12. Men de var så snälla att jag fick komma in ändå :-)

Hon sa inte mycket alls, utan berättade bara vad de kollar upp vid UL och så. Tog typ en kvart bara. Så inget roligt att skriva om det alls, hehe.
Hon sa att för alla vi som gjort IVF ska det stå på remissen vilken dag man gjorde ÄP och ET för att vi inte ska ändras i BF datum. Säg det till era barnmorskor om ifall att de inte gör det. För min hade inte gjort det.

Over and Out

V.11 = 25% avklarat

1/4 av graviditeten är nu gjord. Helt sjukt ju :-)

Om 1½ timme ska jag till läkaren och vet inte alls vad som kommer ske då. Men tror att vi ska prata om att det blir ett extra UL i vecka 32 iaf. Mer vet jag inte. :-)

I natt kunde jag inte somna. Jag la mig vid 10, hade inte somnat vid halv tolv, och jag är KVÄLLSTRÖTT liksom. Sen vaknade jag vid 3 och gick på toa, kunde inte somna om förrän typ halv 5........... å sov sen till 8.
Hatar att inte få sova hela nätter :-(

Just nu tittar jag på förlossningskliniken och längtar till det är min tur att få den lill* på magen :-)

Jag är helt säker på att det blir en pojke. Jag har känt det ända sedan början så det ska bli kul å se om det är det :-)

Nu är bebis som en stor lime och allt som ska finnas hos bebis finns. Det ska bara utvecklas fullt nu. :-) Nästa vecka går jag redan in i vecka 12. Helt sjukt. Men det börjar bli svårt att dölja magen nu, för den är svullen som tusan. Tror inte att den kommer gå ner, utan växa ifrån hur den ser ut nu :-)

Uppdaterar senare om vad som hände hos läkaren.

10 fulla veckor

Japp nu är det minsan bara 2 veckor tills vi ska berätta för föräldrar och så.

Och, ursäkta min frånvaro, men jag har varit borta nästan hela helgen :-)

Och från fredag till måndag kommer jga inte heller uppdatera då jag befinner mig på gotland då :-)

I torsdags försvann mitt illamående, YEEEEAH!!!
Har inte mått illa sen dess, måste säga att jag nog fått en väldigt enkel gravidítet hittills. AND I LOVE IT!
Jag tycker så stremt synd om alla er som i dag ligger och mår pyton. Sänder en tanke till er.

För övrigt har det inte hänt något speciellt med mig, tycker fortfarande tat det syns en liten kula på magen, och det börjar bli jobbigt att dölja min svullnad på eftermiddagrna så försöker hålla mig borta från släkt å vänner så mycket som möjligt :-)

I torsdags var jag hos BM på inskrivning, hände ju inte så mycket mer än att prata typ.
Och imorgon ska jag till läkaren hos BM för att diskutera fosterdiagnostik tror jag. Men vi ska inte göra fostervattensprov ändå, så egentligen är det nog onödigt, men, men....
Och på torsdag blir det VUL igen och blodprover för levern och de vita blodkropparna.
Ska då be om några UL-bilder på liten så vi kan göra någon rolig överraskning för våra föräldrar med dem :-)

Illamående



Mitt fina frö!

Idag var det dags för VUL och det var EN levande fin liten krabat. OCH oj så mycket som hänt på en vecka. Man såg tydligt ett huvud å små, små ben å armar. 24mm från huvud till rumpa vilket motsvarar 9+1 och jag är 9+2, så det kan ju nästan inte bli bättre.

Idag var första gånge för flera saker, det var första gången jag var livrädd för VUL:et och det blev jag inte förrän vi såg allt på skärmen och jag för en sekund inte såg ett hjärta. Men hon lugnade mig på två sekunder och viade mig. Puh...

Och när jag sen kom hem var första gången jag kände mig gravid!! Jag blev så tagen av att få se den lill* att det sjönk nog in idag att vi ska ha barn :-)

Om någon timme ska jag till barnmorskan på inskrivning, ska bli roligt. Alltid roligt att gå på undersökningar å sånt tycker jag!

Fick även ta blodprover idag, men får svar på dem först imorgon, vita blodkroppar och levervärde eller Hb, vet inte.
Antar även att det ska tas andra prover på MVC idag också. så det blir flera stick på en dag :-)

Jag har faktiskt redan haft funderingar på förlossningen, vet inte hur normalt det är. Men vissa saker är jag redan väldigt säker på att ha med i mitt brev man ska ha med sig. Det är bl.a. att jag inte vill ha någon "student" eller vad man säger. Samt att jag vill ha någon som pratar svenska utan brytning, för jag vill inte att det ska råka bli missförstånd :-)
OCH jag har abslout inget emot någon som pratar andra språk annars, men vill inte ligga där och inte våga fråga vad som sas eller behöver fråga om massor med gånger. Vore jobbigt om någon pratade typ gotländska också, så det är inte just utländsk brytning. :-)
Jag vill också att de ska vara extremt tydliga hela tiden vad som händer och hur bebisen mår, är det något fel vill jag veta det samma sekund, inte vänta flera minuter och tro att dte är något.
Men annars har jag inte så mycket andra tankar än.

Jaja, nu ska jag ta fram kyckling å tina, så jag kan göra kyckling i currysås å ris i eftermiddag.

SO LONG XoXo

Ork, ork

Ge, mig ork!
Jag måste få ork att börja leva som vanligt igen. Är så uttråkad, det finns inget att göra å inget jag orkar göra. Hoppas verkligen inte att  jag kommer vara sån här hela graviditeten för då ger jag upp.

GIV MIG ENERGI. TACK!

och MAT. TACK.

V.10

Då var vecka 10 här!
Hallonkräm säger jag idag! Det fungerade igår!! Jag hade en skål stående hela tiden som jag tog en sked av då och då och det höll illamående borta. TYP.

MEN, jag har riktigt ont i hela magen ovanför magen...känns nästan som överstimuleringen har jag konstaterat nu.... Hoppas verkligen inte det är vätska någonstans.... Vet någon om det kan komma såhär efteråt???????

Idag är det dassigt väder, så vore skönt om jag orkade städa, vilket jag inte gjorde igår.

Är så glad för mina fina minbebis vänner Ödlan å Solen73 gick det bra för igår!! Så underbart. Så jag håller tummarna för Solen73 imon när det blir ET!

Ne, jag kommer inte på mer att skriva om. Nästa vecka har jag gjort en fjärdedel av graviditeten :-)
Hej, hej, hej... Nu ska jag läsa om vecka 10.

ont i magen

Asså jag har ont i magen till och från. strax ovanför naveln, eller mittemellan naveln och där revbenen går ihop.
Känns som att det är en "smärta" som man inte ska ha. Börjar fundera på om det kan ha kommit mer vätska in i buken??

Svårt när man inte riktigt kan förklara å finns ju inget man kan göra åt det heller. Ska ju på VUL på torsdag, får be henne kolla med UL om dt är någon vätska?!

Ja, å snart är vecka 12 här, som Sebsus kommenterade :-)

9 fulla veckor

Jaha, då är det vecka 10 imorgon :-)
Ska bli spännande att läsa vad som kommer hända då. Jag läser aldrig förrän den dagen jag går in i en ny vecka om vad som kommer hända, då har man något att se fram emot liksom :-)

Idag var mina postafen slut, så har inte tagit någon men mår in illa än...det ligger långt, långt bak och känns lite, men det räknas nog inte ens hehe :-)

Jag vaknar kvart i 4 varje morgon och måste gå på toa, men skönt att dte inte är oftare iaf.

Idag håller jag tummarna för två IVF-vänner på minbebis. Den ena som ska göra ET idag och den andra ska göra ÄP. Jag håller tummarna stenhårt :-)

Jag har fortfarande avsmak för typ all mat så har ni något förslag på vad jag kan äta???
Har ätit varma mackor, men jag håller mig inte mätt så länge på det...

Nu börjar man se en liten bulle längst ner vid snippan. Det är i jämnhöjd med höfterna nu, så jag tycker det syns väl. Men inget som någon annan ser än ju :-) Dock är ändå magen fortfarande svullen så jag döljr allt så gott jag kan :-)

Nu ska jag se om det finns något jag skulle kunna tänka mig att äta.

Tack återigen allihop för att ni så troget följer mig och ger mig så fina kommentarer :-)

SKönt att jag inte har detta problemet (morgonstånd) på morgonen iaf ;-)



Tråkigt!!


 Jag har så himla tråkigt! Är uttråkad å vesserligen går veckorna snabbt framåt, men det syns inget och jag känner mindre och mindre i kroppen :-(
Hoppas på att pyret ändå mår fint fortfarande där inne.

Tröttheten..... När ska den släppa? Någonsin? Känns inte som det.

Blir nog att titta på en film nu kanske eller jobba lite kanske?

Söndag, vilodag. Alla mina dagar är vilodagar just nu ;-)
Men jag glömde klicka på att inlägget skulle skickas in för någon timme sedan när jag skrev det. så nu kan jag berätta vad jag hunnit göra :-) Jag har hunnit påbörja ett inlämningsarbete men också tvättat och städat lite och ätit två mackor!

Så tråkig var min dag, hehe!

Var förrestenn lite orolig igår för första gången på hela tiden att den lille där inne inte mår bra, har haft ont i hela magen liksom. Men idag känns det bättre. :-)
Blir skönt att få se pyret på torsdag :-)

Hej hej!

V.8+3

Jaha, snart är vecka nio slut och man går in i vecka tio... Herregud va tiden går fort asså. Nyss skrev jag att jag räknar med att jag är i vecka två (och det stämde) Men det var 8 veckor sedan snart och då var det ÄP! Helt otroligt!!

Idag har jag inte haft något illamående alls. Peppar, peppar. Snart kan jag kanske sluta med postafenen!!

Nedre delen av magen är ganska öm, vet inte om det beror på livmodern eller de stora äggstockarna, men inget jag lider av.

Känner mig dock INGET gravid. Konstigt att man längtade så mycket efter detta och nu är det som att inget hänt och ändå längtar man inte. Man är här, men finnas ingen känsla. Det kommer nog när magen kommer eller sparkarna. Nu är man ju precis som alltid förr liksom. :-)

Är dock fortfarande inte sugen på nått alls. AVSMAK för all mat. Så vad jag ska få i mig idag vet jag faktiskt inte hehe...

Nu ska jag slappa en stund.
Hej hopp!

Barnmorska, gyn och bara ett foster?

Var hos barnmorskan i tisdags, fick bara en halvtimmes besök och skulle inte ha min inskrivning förrän i vecka 12. Men det sa jag nej till och jag fick en tid redan nästa vecka. Skönt. Veckan efter fick jag direkt tid till läkaren som tydligen bara kommer dit var 5:e vecka. Så det var skönt.
Fick en del info so vanligt om rökning å allt sånt å lite om att det blir fler undersökningar och fler risker med enäggs.

MEN....

Sen skulle jag ta ett blodprov hos min gyn, som fortfarande håller koll på mina levervärden och vita blodkroppar.
Bad då om jag kunde få göra ett snabbt VUL, vilket jag fick.
Vi såg pyret som nu var 19mm och hjärtat fladdrade på fint. Men den andra lille pysen hade inte följt utvecklingen och vi kunde inte se något hjärta slå längre.... 11mm va den, så antagligen har den lille gett upp. Men jag ska tillbaka på torsdag nästa vecka och se vad som hänt tills dess.
Det känns konstigt det med nu, för nu har vi ju vant oss vid att det blir två. Men vi har valt att inte tro något alls förrän nästa vecka.

Ganska jobbigt med en sån berg- å dalbana hela tiden. Precis när en sak lagt sig kommer nästa liksom.



Vecka 9

DÅ var vi bara 3 veckor ifrån att berätta nu då :-)

Kl 13 blir det barnmorska och ikväll besöka föräldrarna.

Jag ska fråga barnmorskan om fosterdiagnostik, extra undersökningar, leverprover, tröttheten och om jag kan läsa om varje veckas utveckling trots att det är tvillingar eller om det skiljer sig i utvecklingen mot en enling.

Tänk att jag har nog börjat vänja mig vid att dem är två, men jag ha inte riktigt accepterat det.

Har också funderat lite på att jag inte är så jättelycklig över graviditeten längre pga detta.
Många tycker att när man kämpat eller om man inte behövt kämpa heller, bara man är gravid ska man skatta sig lycklig och vara nöjd och glad med det. Men människan fungerar inte så. Jag har längtat och är väldigt glad över att lyckas, men jag tycker faktiskt att även jag måste få klaga på att man mår dålig eller känner sig deppig. Man kan inte alltid känna sig på topp. Så här kände jag även när jag inte var gravid och hade kämpat i 5 år utan att lyckas. Alla måste ju faktiskt få befinna sig i stunden ochmå som man gör. Mår man illa och spyr som en gris, så är man antagligen inte super glad äver att vara gravid just då. Tycker då en som kämpar fortfarande att den personen då är otacksam blir det väldigt fel tycker jag :-)

Men som sagt nu är jag glad för att ha lyckats och kommer få super bra med min familj på fyra om en ett drygt halvår :-)

 


8 fulla veckor

Japp, v7+6 idag. Eller imonm blir det väl egentligen men jag räknar att det är vecka 9 imon.

Imorgon, 10 maj, blir det inskrivning hos barnmorskan. Det var så fullbokat så de hade ingen plats förrän den 18 maj egentligen så jag vet inte om jag bara fick typ ett 30 min besök nu. Men jag hoppas verkligen att det är ett vanligt "långt" besök, för jag har mycket att fråga och prata om.

Magn stramar å det är ganska obekvämt emellanåt. Jag tror att livmodern börjar trycka mot mina äggstockar som fortfarande är lika stora som innan. Och det är inte helt bekvämt, men sen stramar det hela vägen upp till revbenen. Jag mår fortfarande inte speciellt illa, lite, men jag tar som sagt en postafen varje morgon och den håller illamåendet på avstånd :-)

Tror att jag har börjat vara lite piggare nu, men eftermiddagarna är jobbiga som tusan, vill bara sova då.

Magen tror jag växer mer och mer. Börjar bli svårt att dölja nu. Det är ju mest tarmarna, men nedre delen av magen, eller "nöjesfältet" buktar väldigt mycket nu och dt har det aldrig gjort innan, så jag kommer nog inte kunna dölja magen så länge till :-)

Idag blir det att pilla lite i trädgården tror jag!

Au revoir <3

VUL V.7+2

Gjorde ett av de sista VUL:en hos min kära gyn idag för mina värden låg idag inom gränse. Dock ska jag tillbaka på torsdag och göra nytt blodprov ändå för att hålla koll och för att se att de vita blodkropparna är ok, de har nämligen avrit lite för höga.
Mitt levervärde var idag 0,58 och gränsvärdet är 0,6 så det är ju ok. Det som är intressant är att sedan i lördags har jag inte tagit mitt blodförtunnande, så jagtror att det var detta som höll mina värden uppe!!!
Men det är ju bara min egen teori.

Vi såg tydligt båda hjärtanen slå snabbt , men de låg i varsin ände av (nu vad det är de ligger i, hinnsäcken??).
De har också varsin gulesäck, men de har tvillingar kanske alltid, eller betyder det att de kommer ha varsin moderkaka också?? Har inet läst på riktigt om det än. Å ändå är jag QUEEN OF GOOGLE!!

Jag har ätit mos och fiskpinnar idag ige. OCH DET VAR GOTT. Ingen avsmak alls. Så vi får se hur länge det fungerar :-)
I helgen kommer vi vara bortresta som sagt så kanske blir det någon uppdatering, kanske inte :-)

Har idag ätit en godisbit. Typ första sedan jag plussade. JAG ÄR FORTFARANDE HELT FÖRBLUFFAD ÖVER ATT JAG iNTE KAN ÄTA GODIS...  Brukar ju vara tvärt om, hehe.

Nu blir det fyra bröllop en stund!
Natti natti!

fiskpinne

det är inte speciellt lätt att hitta något jag ens kan tänka mig att äta, allt får mig att må illa bara jag tänker tanken på att äta det. Har ätit 8 knäckebröd med smör och ost idag...det går ju ner utan problem iaf. Men kom sedan på att jag skulle vilja ha fiskpinnar, så det och mos gick ner bra nu på kvällskvisten.

Härligt med de kommenteárer jag får, om allt. Det ärmycket att lära sig nu när det blir två istället.

Jag är lite nyfiken på hur era tvillinggraviditeter varit? När födde ni? Blev ni igångsatta? Blev det komplikationer? Hur var graviditeten och när blev magen stor, började synas och när blev det jobbigt i vardagen.? Ja, men typ allt hör ni ju :-)

Nu ska jag snart gå å sova, men ska försöka hinna skriva imorgon kväll, men annars kommer jag nog inte skriva förrän söndag eller måndag sen för vi ska bort över helgen. Får för övrigt se hur det kommer gå att dölja att jag är gravid då...heheh....

Älskar alla min läsare, ja just du ja!!
Tack för att ni hjälper mig genom allt!!!


V 7+1

Vecka åtta och jag har inte riktigt hitat någon sida än där man kan läsa om hur tvillingar förändras vecka för vecka. Antar att det inte blir tiktigt likadant när de är två som när de är en.
Polarn å pyret var bara 6 resp 8 mm när vi kollade i måndags, får väl se hur det ser ut imon när vi ska ses igen :-)

Började dagen med två knäcke och en postafen. Och den fungerar som den ska :-)
Mår inte illa. Är så överlycklig över det!!

Har börjat funder på hur man ska göra med rum, sängar osv. Antar att de får dela allt utom sängar från början och det krävs lite planering för att köpa tvillingvagn å sånt. Det står även på många sidor att eftersom man blir liiite större med två så orkar man heller kanske inte gå och handla allt efter vecka 30.
I vecka 30 r man lika stpr när man väntar tvillingar som en person i vecka 40 som väntar en bebis. Så i augusti blir det nog att köpa det mest så allt är färdigt till november när bebisarna antagligen kommer titta ut.
Tvillingar föds ofta runt vecka 37, men är det enäggs kunde man räkna med redan vecka 34. Så känns som att man vill vara ganska förberedd tidigt nu....

Slutthatat för idag! Fortsätt gärna ge förslag på pojknamn. OVANLIGA. Är tacksam för de förslag som redan getts men vill gärna ha massor med fler.

 

Smälta ett isberg typ.

Så känns det för oss. Vi sa till varandra igår att ingen av oss har någon gång i hela våra liv blivit mållösa och känt oss tagna på sängen typ. Fanns inget som kunde få mig att sluta oroa mig för allt igår.

Idag känns allt lite bättre, men känns, helt ärligt inte "rätt". Tänk att kroppen och hjärnan ibland bara kan sluta fungerarationellt. För visst vill jag ju ha båda bebisarna, men jag kan inet släppa mina tankar på hur jag målat upp bilden av hur allt skulle bli under alla dessa år. Nu blir det mycket mindre egentid än annars, mer utgifter och allt sånt. Men visst blir dte mer kärlek. Men jag kommer nog att vänja mig med tiden.

Blev så otroligt glad av att se alla besök jag fått och alla fina kommentarer!!!!
Tackar er allihopa så grymt mycket, och ett extra tack till Mette som skrivit i sin blogg om mig! Och att detta då ledde till att den fina människan Tina (tror jag) berättade att hon haft samma käsnlor som jag.

Dett inlägg skulle lagts in igår men hamnade tydligen i utkast så det får komma in idag istället :-)

Dagen då bebis ändrades till BEBISAR!!!!!!!!!

Jag har själv inte alls kunnat smälta det jag fick reda på för någon timme sedan! Vet int ehur jag ska känna eller tycka. Men när vi gjorde dagens VUL, typ femtielfte på mindre än 3 veckor, så höll min fina gyndoktor på att svimma.
Efeter att ha kollat hur pyret mådde och hur mycket den växt så råkade hon se något annat i andra ändan av fostersäcken eller gud vet vad det är dem ligger gömda i.

OCH TROR NI INTE PÅ FAAN ATT ETT HJÄRTA TILL SLÅR????????

Självklart ska jag vara värst som (jävlar, faan, helvetes), vanligt och väntar nu tvillingar.
Visst säger många, det är ju vanligt vid IVF. JA, om man satt in två ägg ja!!! Nu har jag bara satt tillbaka ett ägg och väntar därför enäggstvillingar!

Sambon har alltid saagt att han vill ha tvillingar, och jag har sagt ett absolut NEJ.
Men han höll på att svimma idag när han fick veta och sa: "inte trodde jag väl att den chansen ens fanns". HAHA.

Nu låter jag jättenegativ, men jag har i 4 veckor gått å glatt mig åt pyret som växer och gror och så har jag sett det varannan dag på monitorn. Och nu är det helt plötsligt två stycken. Svårt att smälta och jag har faktiskt gråtit en hel del. tänker på hur dyrt allt blir, hur mycket jobb det blir osv.

Men självklart vill jag ha mina barn, måste nog bara smälta det ;-)

Helt otroligt att det är två stycken bebisar som växer i mig! Helt otroligt.
Nu vet vi helt plötsligt att vi ska kolla kön och förbereda allt innan de kommer, vilket vi hade tänkt att ta det lugnt med. Men nu blir det förberedelser för hela slanten :-)

Vi ska ha tvillingar!!!!!!

RSS 2.0