Inget denna gång heller

Ne, blev inget denna gång heller =(  mensen kom som en klocka=( ska ringa och fixa utredning så fort sambon vet när han kan. Tråkigt att det inte blir vår tur =(

Grammatiktenta imon =( Uscha!

Kommentarer
Postat av: Jennie

nej vad tråkigt:( ni kommer förmodligen hamna i kö för att få tid för utredning, så var de iaf för mig så ring på en gång! Jag ringde flera gånger i våras, nångång i juni sa dem att jag skulle få hamna i kö men skulle inte få tid förräns till hösten, nu fick jag komma i augusti ändå(var säkert nån avbokning). Säg att du varit utan skydd så länge som du varit så du inte säger att ni försökt i 11mån, för då kommer de säkert säga att du ska prova några månader till och sen ringa tillbaka..ring i morgon! lycka till=)

2009-10-07 @ 20:24:34
Postat av: SinnerSaint

Jag ringde men vi var ju tvugna att komma ihop första gången och mannen jobbar ju ute hela veckorna så vi fpr vänta tills vi vet att han kan vara ledig =) Men vi gjorde testet och det var bra =) SKÖNT

Hur har allt gått för er nu då? Håller tummarna

Puss

2009-10-14 @ 08:04:07
Postat av: Jennie

Hallå, skönt att testet var bra!:) När vet ni när han är ledig?

Jag har ätit klart provera nu så nu väntar jag på mens, på femte dagen ska jag börja med pergotime, och ringa och boka tid för gyn-undersökning så de kan se hur många äggblåsor som mognat.. så nu väntar jag bara.. pussochkram

2009-10-14 @ 20:50:41
Postat av: Anonym

Vet faktiskt inte, men vi ska försöka i december tror jag =)

Vad innebär det när äggblåsor mognat då? Att man får ägglossning va? Hoppas nu då att det går som det ska =) Tänk så härligt om det faktiskt skulle ta sig direkt tack vare detta ju =) Känns så kul att följa dig nu för jag önskar dig en bebis lika mycket som mig själv nu hehe =) Förlåt att jag skjriver så sällan, men har inte riktigt sugen att skriva just nu heheh =)

Puss

2009-10-14 @ 20:57:17
Postat av: Jennie

Okej, behöver inte ni stå i kö å så för att få tid? det behövde jag..

ja precis, de mognar innan ägglossning, vad jag förstår så är det 1 eller 2 som mognat så är det bara att köra på:) är det fler så ska man vänta och är det ingen så får man nog börja om med pergotime fast med dubbeldos..



så nu väntar jag på mens bara, brukar ta 1-4 dagar (slutade med provera igår), fast det kan ta längre..



Ja man blir ju lika nervös inför din bim som innan min=) det är lugnt, ibland behöver man en paus:)



Hur går det för dig då, äl om en vecka? puss

2009-10-15 @ 19:24:49
Postat av: SinnerSaint

Ne det lät på henne som att vi skulle fått en tid nu direkt för att komma och prata bara för att se vad felet är. Jag har ju ägglossning varje månad, men man vet ju inte hur bra ägg är å sånt så de får dom väl kolla upp sen efter det då, men det är ju skönt med en fungerande cykel =) Hoppas du med har det snart =) Kommer din kille få gå och testa sig sen då eller?

Jag har nästan fullt utslag på ÄL-stickan, så jag har nog ägglossning på måndag om allt är som det ska =) Borde få fullt utslag imonmn kväll eller imon på morgonen, vet inte riktigt hur länge innan det blir fullt utslag =)

Håller tummarna för att tanten kommer nu då å ÄL om två veckor =)

2009-10-16 @ 09:08:17
Postat av: Jennie

Okej vad skönt:) Jag vet faktiskt inte, tänkte höra när jag ska dit men jag antar att han kommer få testa sig, egentligen är det ett krav på att få börja med pergo men hon gjorde tydligen ett undantag för oss..



Idag nu på kvällen har jag börjat blöda!:) så första riktiga blödningsdagen blir väl i morgon, så på onsdag börjar jag med pergotime!

puss

2009-10-16 @ 19:40:46
Postat av: SinnerSaint

Det hjälpte att jag höll tummarna då hehe =)

Jag tror att man räknar från när du fick mensen, man brukar ju göra det vanligtvis i allafall i cykeln =) Hoppas att det räckte för att det ska funka för er nu =) sÅ slipper ni gå på mer utredning =) Vi ligger i som tusan nu men helt ärligt har jag tappat tron lite hehe =)

2009-10-17 @ 09:38:12
Postat av: Jennie

hehe japp:)

alltså första blödningsdagen, är det den dagen man fick mens eller första hela dagen man blöder? jag fick mensen på kvällen vid halv sju nån gång, kan man ändå räkna den som dag 1?



Jo man gör ju de, nu känns det inte längre som man kan bli gravid när som helst, i början var det mer att man planerade typ som ex julafton eller semester "ja då kan man ju göra si och så för då är man gravid eller redan har barn" för man verkligen trodde det. men nu tycker jag det känns så långt bort till den dagen när man kan känna sin bebis sparka i magen..



har du haft äl nu?:)

2009-10-19 @ 18:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0