Ruvdag 9?

Inser att jag nog är på ruvdag 8 egentligen eftersom alla verkar rökna från adgen efter ET förutom jag då. Men vet ni vad?

DET SKITER VÄL JAG I!
Säger jag att jag har ruvat i 9 dagar så får ni bara ta det ;-)
Så då var vi på dag 9 igen då.

KÄNNER INGET! Ännu mindre ömma bröst. Kanske lite småstickande känsla i äggstockarna ibland men inget som känns ens typ.

Idag har jag varit ute i trädgården hela förmiddagen, så det känns som en produktiv dag.

Vad ska man äta till lunch då? Kan ni föreslå något? Inte typ makaroner å sånt å föreslå något som man inte äter varje dag. Kan vara förslag till middagen idag annars samma sak där, något härligt gott! OCH gärna efterrätt också som jag kan göra! Kom med förslag nu allihop!!!! Jag vill att det ska rinna i mungiporna nästa gång jag kikar till bloggen.

SÅ sköt er nu och gör som jag säger!


Kommentarer
Postat av: Mickan

Jag skulle föreslå ngn härlig köttbit, varför inte kalvfilé eller oxfilé? Till detta gör man egna pommes i ugnen. Helt enkelt potatis som man skalar och skär i bitar, ringla över lite olivolja och salt. Stek på lite sparris, koka upp rödvinsås och även bearneissås!! Det är ljuvligt gott.. Köp gärna Jesses rödvinssås, den är supergod!



Efterrätt, hmm.. Varför inte slänga ihop en vitchokladmousse med "hallonsås" över? Jag brukar värma upp frysna hallon i en kastrull, tillsäta florsocker tills man får en bra konsistens. In i kylskåpet och när det är dags för servering så har du över hallonsåsen.

Mmmmmmmm

2011-04-08 @ 12:48:35
Postat av: Icka

Ikväll grillar ja bankad flankstek som legat i rödvinsmarinad o till det hemmagjord potatissallad med saltgurka i o sen det vanliga till det- baugette o fetaostsallad. Sänker nog nån kall öl till det...ja nu dreglar ja iaf!

Kram

2011-04-08 @ 16:43:30
URL: http://ickans.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag räknar likadant som du, dag 1 är dagen ägget sätts in.

Man kan ju inte ruva 0 dag tänker jag.. :)



Jag håller tummarna!

Kram Sara

2011-04-09 @ 15:20:35
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Sinnersaint

Tack sara! Då är vi två!

=)

2011-04-09 @ 18:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0