Smärtma

Jag tänker fortsätta tjata här inne om hur ont jag har. Är trött på det och står bara inte ut flera veckor när jag bara haft ont i 5 dagar idag.

Idag borde pyret fästa ;-)
Vore konstigt om det inte gjorde det för jag har ju i allfall tagit det lugnt! Soffläge typ konstant sedan i torsdags efter ET.


Kommentarer
Postat av: langtarefterliten.blogg.se

Håller tummarna för att pyret fäster nu!! Kommer gå bra för dig! Har du inte jobbar alls sen ÄP/ET - stid att du kört soffläge? Jobbigt att du har så ont. kram

2011-04-02 @ 13:44:07
URL: http://langtarefterliten.blogg.se/
Postat av: SinnerSaint

Ne jag har inte jobbat alls, skulle jag ha jobbat skulle jag ha sjukskrivit mig för jag har så ont. Skulle ha jobbat men det sköts upp så det var skönt, jag jobbar heltid men mest på helger och så så, långpass, så jag är ledig mycket.

SNart dags för dig med =)

2011-04-03 @ 16:22:08
Postat av: langtarefterliten.blogg.se

Okej. Skönt att det var lite bättre idag i alla fall! Är lite orolig för att jag inte ska kunna jobba. Är egenföretagare, =skitklurigt att va ledig men får väl ta det då i så fall. En sak i taget =)

2011-04-03 @ 23:25:58
URL: http://langtarefterliten.blogg.se/
Postat av: SinnerSaint

Ja, det kan vara lit knepigt och man vet det ju inte förrän efter ÄP egentligen. Man märker redan p kvällen om man har ont då. Jag hade ändå rekommenderat att vara ledig en dag efter båda ingreppen för vid ÄP är man väldigt trött och har kanske lite ont och efter ET känns dte som att man vill röra sig så lite osm möjligt hehe =)

2011-04-04 @ 12:24:12
Postat av: langtarefterliten.blogg.se

Nä det är ju det man inte vet. Ska nog inte boka in mer kunder den veckan kanske för säkerhetsskull så har jag i alla fall hyffsat lugna dagar när jag jobbar o slipper stressa.. Håller med, känns som man inte kommer våga röra sig alls efter ET men man ska ju kunna leva som vanligt säger de. Och det vore ju konstigt annars egentligen. nu är man riktigt pirrig inför allt! Kommer du inte att tjuvtesta? ;)

2011-04-04 @ 14:08:08
URL: http://langtarefterliten.blogg.se/
Postat av: Sinnersaint

Jag kommer säkert tjuvtesta i slutändan, men det känns inte alls lika lätt som när vi försökte "vanligt".

Ja, man kan ju leva som vanligt hehe men man inbillar sig ju att det är större chans att det boar in sig om man vilar mycket :-) jag har ju inte haft så mycket val ändå så blir det inget beroendet inte på att jag har rört på

Mig iaf;-)

2011-04-04 @ 14:20:33
Postat av: langtarefterliten.blogg.se

Ja jag kommer ta det superlungt för säkerthets skull jag också ;) Och som tur var kan jag sitta still när jag jobbar. Har planerat det så. Kommer nog också ha svårt att inte tjuvtesta, men får se om man vågar sen ;) kram

2011-04-05 @ 10:09:03
URL: http://langtarefterliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0